sobota 10. ledna 2015

ISLÁMSKÉ PRÁVO V PRAXI

V rámci Šárija koutku se podíváme na aplikaci islámského práva,které se týká: KAMENOVÁNÍ.







الله أكبر. محمد هو نبي.

Co na to "kníže,jenž je lidu blíže"?




Co má Abdul rád?



12 komentářů:

  1. Ten islámský make-up je fakt Boží :-)

    OdpovědětVymazat
  2. proč bych pomáhal náně co do toho šla dobrovolně

    OdpovědětVymazat
  3. Před 45 lety nám ve škole učitelka tohle vyprávěla.Žena je v Islámu až po velbloudovi.Žena v Islámu je podřízena atd.Také nám vyprávěla příběhy evropanek co se provdaly za černochy a pod.45 let vím že Islám do Evropy svými hodnotami nepatří. A ty naše děvčata jsou kačeny blbý.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. teď se ve škole o Islámu bude učit z Koránu.... paráda. Ve Vídni mešit jak v Istanbulu, ve Švédsku nogozony kam se Švéd neodváží....... všichni tady chípneme hroznou smrtí!

      Vymazat
  4. nemali v prvom rade konvertovat ..... teraz nech si pomozu ako chcu... akoby nevedeli do coho idu co nemaju google ???? asi tolko k takym zenam... to nebozenstvo neprinieslo svetu nic dobre nevravim ze krestanstvo ano ale svoje krvave casi stredoveku uz mame hadam za sebou , oni este zda sa nie. ( nerieste prosim pravopis nepisem tu knihu...)

    OdpovědětVymazat
  5. neviem preco by sme mali pomahat niekomu kto si sam zvolil zivot .... vedeli do coho idu maju predsa google.... to nebozenstvo neprinieslo svetu nic dobre.... nevravim ze krestanstvo ano ale svoje krvave casi stredoveku mame uz za sebou, oni zda sa nie.... ( nerieste tu pravopis, toto nie je kniha ani sloh...)

    OdpovědětVymazat
  6. Nadarmo sa nehovori, ze "Laska je slepa". Ak mlade zeny ziadaju o pomoc, treba im pomoct, i ked to nie je tak jednoduche. Kazda zena ktora je vo vstyku s Arabom, by si mala pozriet film"Nie bez mojej dcery" ako povinnost. Ambasady by tiez mali informovat Evropanky o im vzdialenej kulture v islamskych zemiach.

    OdpovědětVymazat
  7. Proč se zastávat českých konvertitek? Vždyť přijaly islámské zákony a proto jim pomoct nemůžeme.

    OdpovědětVymazat
  8. A co cakali od arabou nase europanky? Ropu? Kazda racionalne zmyslajuca zena odijde hnet aj s detmi od takych tiranov.ak nie tak ticho suhlasi stim a paci sa jej take zaobchadzanie.

    OdpovědětVymazat
  9. ...vsak prave problem je v tom, ze ked sa spamataju, uz maju deti a tym je situacia este viac komplikovana. Rodina zenicha jej dovoli ist "domov", ALE bez dietata/ deti a ktora matka odide bez dietata? Takze zostavaju, trpia v tichosti, stracaju svoje sebavedomie, stavaju sa rohozkou pre kazdeho a aby sa vyhli odpovediam ako napr. "Chcela si to", Sama is si na vine" tak zatajuju pravdu ako celemu svetu tak i sami sebe.
    V takychto situaciach i ambasady su bezmocne.Takze co dodat?....este stale si myslite, ze si nezasluzia pomoc???

    OdpovědětVymazat
  10. preco by sme im mali pomahat.nemali byt blbe a konvertovat

    OdpovědětVymazat
  11. Ma manzelka je z arabske zeme. Mozna jsem pitomec jako ty nany, o kt. tady diskutujete. Kazdopadne, na pobaveni dobre :) (P.S. preju Vam vic znalosti o arabskem svete, ze Saria, jak je tu vykladana, nereprezentuje islam jako takovy, atd.)

    OdpovědětVymazat

Komentáře vulgárního, obscénního, nebo nezákonného obsahu budou bez náhrady vymazány. Děkuji za pochopení.